mandag 9. april 2012

Påsken 2012

Denne påsken har vært ganske så uvanlig for min del, jeg har nemlig vært på fjellet! Nærmere bestemt har jeg vært på Oppheim som er et stykke fra Voss! Det som er meste underlig er at jeg har hatt noe på beina som jeg ikke har hatt på veldig mange år... Nemlig langrennski!!

Allerede første dagen klarte jeg å falle ganske så bra, noe som gjorde at venste leggen min har sett deretter hele resten av uken og er vel egentlig ikke akkurat bedre enda..

Men været kan en iallfall ikke klage så veldig masse på!!


Fra Oppheim går det en stolheis opp på fjellet! Her kan en bla gå til Myrkdalen, noe som vi også gjorde!!
Etter en lang dag med knall og fall for min del så tok vi det litt roliere dagen etter og tok en kjøretur til Gudvangen!Må si det er ganske så idyllisk her da!! :)

Siste dagen var det heller grått i været, men fikk nå oss en liten tur da også!! :) Vi vandret innover i en dal, men jeg syns nå det var mer fjellklatring enn vandring, så fort gikk det ikke for min del iallfall!! :)
Men nå har jeg nå vært flink og brukt en påske på langrennski!! Om det fristet til gjentagelse er jeg ikke helt overbevist om enda, men jeg skal nå heller aldri si aldri!! Norske fjell i sol om vinteren er nå vakre uansett hva man har eller ikke har på beina!! :)

Håper dere alle har hatt en flott påske!! :)

1 kommentar:

Tuppen og Lillemor sa...

Godt å høre at det ikke er bare meg som ikke klarer å gå på langrenn...Jeg klarer til og med å tryne på flat mark!

Ut fra bildene ser det ut som du har en skikkelig drømmepåske :D