torsdag 12. april 2012

Lage en ekstra lukket blogg??

Jeg har ikke blogget så masse i det siste og en av grunnene er at det er så masse jeg egentlig vil si, men så tør jeg ikke helt legge det ut her.. Familie og venner er ikke alltid fornøyd med det jeg skriver her inne siden det jo er en offentlig blogg og plutselig kan folk dumpe inne her som jeg ikke ønsker at skal få vite ting og tang om meg.. Så da har jeg vel egentlig blitt litt stille...

Jeg ønsker å fortsette med denne bloggen, men la den handle mer om livet generelt med bilder av ting og opplevelser. Og så ønsker jeg å ha en annen blogg for tanker og det med å få barn som jo er en veldig viktig del av livet mitt!! Jeg ønsker at den skal være lukket slik at jeg kan invitere inn de jeg ønsker men samtidig la andre ikke få lese!

Det jeg lurer på er om noen har erfaring med hvordan en gjør slikt og evt om jeg kan flytte innlegg med det temaet fra denne bloggen over på den nye?? Det hadde vært veldig greit nemlig!! :) Håper dere kan hjelpe meg!! :)

3 kommentarer:

Tuppen og Lillemor sa...

Har null peiling på akkurat dette...men skjønner veldig godt at du vil ha en lukket blogg hvor du kan skrive akkurat hva som måtte passe deg uten å ta hensyn til noe som helst :)

Vi følger deg gjerne videre om vi får lov :)

Vestlandsjenta! sa...

Det er jo en ære for meg om dere ønsker å følge bloggem videre, så det skal dere selvsagt få lov til om det blir noe av!! :-D Har jo ikke fått noen svar enda på om det kan la seg ordne, men jeg skal iallfall lese meg opp i helgen for å se om jeg kan finne ut av det!!

Tuppen og Lillemor sa...

Tusen takk for koselige ord <3

Svarer deg også her:
Gleder oss til å dele bilder med dere som viser huset når vi har pusset opp de aktuelle rommene og fått flyttet inn og satt vårt preg på boligen.

Kan ikke akkurat skryte av noen ferdigheter på piano, men så lenge jeg har et gammelt piano jeg kan pynte så eg jeg mer enn fornøyd ;)

Trøttheta skal vel gå over om ikke så alt for mange uker, før den dukker opp igjen på slutten av svangerskapet. Så inntil videre sover jeg når jeg kan, så får bare folk leve med at jeg ikke gjør annet enn å sove ;) Er forresten bare deilig å være trøtt, for det er den eneste virkelige bekreftelsen kroppen min har gitt meg på at det er en spire i magen. Kvalmen kommer nok ikke i dette svangerskapet.

Klemmer tilbake :D