onsdag 15. juni 2011

Nydelig låt!
Jeg ble gjort oppmerksom på denne låten i går da jeg var i bursdag hos min kusine, og jeg måtte virkelig hjem og lytte til den. For en del år siden var min tante i en ulykke som gjorde henne delvis lammet. Nå sitter hun i rullestol og har problemer med både tale og bevegelse. Min onkel bestemte seg fort for at han ville ta over omsorgen for henne, spesielt når samfunnet ikke kunne tilby nok hjelp. De har mang en gang sagt at forholdet deres er mye sterkere nå enn det var før, noe som er utrolig flott. Mange forhold sliter, spesielt når en har slike spesielle omstendigheter, og spesielt når hun faktisk må ha hjelp til ALT. Jeg syns det er både imponerende og utrolig flott at de holder sammen. Det er jo virkelig det som er ekteskap, i tykt og tynt!! 


Akkurat slik er det med denne låten også. Chris Medina sin kjæreste var i en ulykke og har mistet taleevne og er nærmest helt lammet. Så sangen forteller om hans ønske om å faktisk være tilstede når hun trenger han mest og at ord ikke alltid dekker det en vil! 

Jeg tar vare på denne låten i mitt hjerte og håper at fremtiden er lys for de mange som har utfordringer i sine forhold, med sykdom eller ikke. Bær kjærligheten i hjertet og vis det du ønsker. Ord er ikke alltid nok dekkende!! :)

3 kommentarer:

babyklar sa...

Så nydelig sang, og en fantastisk tekst...
Grøsser på armene her!

God helg!

Ønskemor sa...

Den er helt nydelig. Jeg hørte den første gangen etter at jeg hadde sett en dokumentar om en singelmor som hadde vært på Stork for å bli gravid. Hun fikk et barn med downs syndrom. Denne sangen gav meg assosiasjoner også til den typen kjærlighet som også er en livslang forpliktelse uansett hva som skjer.

Siw Aina sa...

Taksten er helt fantastisk!