søndag 12. juni 2011

I'm in love!!

Beklager så masse at jeg ikke har foretatt trekningen av giwe awayen min enda, men det har egentlig en veldig logisk forklaring!! Det har nemlig hendt en stor endring i livet mitt de siste ukene, noe som jeg egentlig trodde aldri ville hende! For jeg har nemlig fått meg kjæreste!! ;-) Så dermed har jeg ikke så masse tid til å blogge lenger!! De som har fulgt meg en stund vet jo om mine turer over dammen som det nå ble en effektiv stopper for! Så vet jo ikke helt hvordan det ønske skal få utvikle seg videre, iallfall ikke når jeg vet at jeg har litt dårlig tid pga diverse prøver, men hadde jo selvsagt vært enda kjekkere å få en far til mine barn!! Så jeg får bare leve i håper om at jeg nå har sjangs til å klare begge deler!! ;-) Uansett er det utrolig kjekt med kjæreste da!! ;-) Lover uansett å foreta trekningen i morgen, så ikke vær redd for det!! Håper dere alle har en fortsatt fin pinsehelg!! ;-)
Published with Blogger-droid v1.6.5

4 kommentarer:

Et ønske så stort sa...

Å, så koselig! Gratulerer så mye! :)
Kos deg med alle de deilige sommerfuglene i magen ;)

Ønskemor sa...

Åh... så koselig å høre. Gratulerer så masse. Sender alle mulige lykkeønskninger for forholdet og barneplaner og framtiden :-)

Pergoberta sa...

Å, så koselig da!! gratulerer så masse med kjæreste!!
Vet han om prosjektet ditt?

Vestlandsjenta! sa...

Takker for kommentarer!! :) Nei, han vet nok ikke om prosjektet enda, men om han blir værende (noe som jeg inderlig håper!!) så kommer jeg til å fortelle det etterhvert! Føles liksom ikke helt rett å presse babyer på han første måneden! Hehe! Men tar det etterhvert!! :) Det skylder jeg både han og meg selv!!