onsdag 18. august 2010

Ut i min hage!

Jeg var en liten tur på plantasjen i dag og det kostet meg neste 1500kr... Ikke at det er en stor nyhet, men jeg håper blomstene varer en stund også!!

Det lakker jo mot høst nå så da er det vel best å investere i blomster som tåler litt vær og som ikke bare blomsrer midtsommers!

Disse tre ble jo ganske så vakre sammen da! Bare husk på at kålen ikke kan spises! Hehe!

Vet du hva dette er? Lavendel!! Så nå blir det deilig lukt ved inngangsdøren min! :) Den skal også tiltrekke seg sommerfugl står det, så bare kom om dere fremdeles er tilstede! :)

Måtte bare vise dere et bilde fra en av tomatbuskene mine! Nå har jeg virkelig begynt å få mange og store tomater, men de er desverre enda ikke begynt å få noe farge... Håper det endrer seg med tiden!Jeg har også, endelig, fått noe som ligner en squash så håper bare den vokser seg enda større og blir spisende!!

Blåbærene mine har endelig fått antydning til farge også så håper de modner snart!

Hele hagen min venter vel bare på at det skal bli sol og varme, men i år ble det visst ikke masse av det... Håper bare det ikke er for seint og at de enda kan bli fine og modne før frosten slår inn!!

1 kommentar:

Siw Aina sa...

Du er så flink, kjenner jeg nesten blir skamfull over mitt eget manglende engasjement når det kommer til det grønne...

En kjapp innføring i hvordan legge til nye sider:
Åpne nytt innlegg, der står det(øverst der) nytt innlegg, rediger innlegg, rediger side og kommentarredigering... Gå på rediger side, og opprett ny side, voilà ;)