søndag 25. juli 2010

Merkelige tider...Jeg har jo hatt en pause fra mine danmarksturer fordi jeg ville vente til jeg hadde ferie før jeg dro igjen. Rundt den tid jeg skulle hatt eggløsning (jeg målte ikke denne syklus) så fikk jeg svake svangerskapstegn istedet for de vanlige "eggløsningssymptomene" jeg pleier ha på denne tiden. Dette har vart helt til nå. Min vanlige syklus er på 23-24 dager, men forrige gang var den bare på 22 dager.

Men nå aner jeg virkelig ikke hva det er som skjer... Jeg går nå inn i syklusdag 28 uten tegn på menstrasjon... Samtidig føler jeg stadig et trykk rett over skambenet. Brystene er tidvis øm, men det har vel gitt seg litt etterhvert. Jeg opplever en del trøtthet for tiden, men det kan jo skyldes masse annet også.

Jeg tviler veldig sterkt på at jeg er gravid ettersom jeg tilsammen har tatt iallfall 5 tester etter forrige danmarkstur, men hva i all verden skjer med meg?? Jeg venter jo KUN på mensen sånn at jeg kan få reise ned igjen, og det er nå det passer best å reise siden jeg har ferie. Jeg har ikke stresset spesielt i det siste så det kan ikke være det... Ikke har jeg brukt noen medikamenter heller, så skal ikke være noen grunn der heller...

Er iallfall skikkelig irriterende dette her, for jeg har ALDRI hatt det såmm før... Selvsagt ligger det i bakhodet at det er sånn ca 1/1000 sjanse for at jeg likevel kan være gravid, men tror ikke det er den tanken som holder mensen tilbake for den tanken kom jo uansett etter at mensen var forsinket...

Vurderer å få meg en legetime snart, men samtidig er det jo teit å løpe til legen om det bare er en syklus uten eggløsning, for det forekommer visst. Uansett er det veldig frustrerende og jeg vil gjerne ha et svar om det er slik eller slik!

1 kommentar:

Oliva sa...

Tror ikke det er så uvanlig at syklusen kan bli litt i ulage når man holder på med assistert befruktning. Du tenker jo garantert mye mer på det enn du ellers ville ha gjort. Graviditetstester er så sensitive at det er uvanlig at man ikke tester positivt når man er gravid, spesielt når du har testet en stund etter forventet mens.

Men den eneste måten å finne ut av det på er jo å gå til legen og bli undersøkt med UL. Når det er sagt, så tror jeg det er vanskelig å komme til nå i ferien, mange gynekologer i Bergen har stengt. Dersom du går privat kommer det på en tusenlapp... (vet litt om dette ettersom jeg holder på med en ringerunde for å få time til UL om et par ukers tid...)

Lykke til, i alle fall!