fredag 28. mai 2010

Danmark i bilder - del 2!

En ting som er veldig viktig å få med seg når en er i København er selvsagt:Ettersom det var pinse så var butikkene stengt både søndag og mandag, så da var det viktig å finne på noe annet som vi kunne bruke pengene våre på! :)
Vi hadde jo med oss en liten jente på turen, så vi følte vel ikke akkurat for å prøve tivoli ting, men uansett er det en vakker park å vandre rundt i!Vi var der først på dagtid, og da fant jeg egentlig ut at kameraet mitt begynte å mangle batteri, men selvsagt klarte jeg å glemme å lade, så da vi kom tilbake til kvelden var det fremdeles uten batteri... Heldigvis er ikke kameraet på mobilen så veldig dårlig, så ble noen gode bilder uansett!

Det er ubeskrivelig vakkert med mørke og masse lys, bildene blir så magiske av det!
Forresten, ser du det lille fiskebildet nede til venstre? Inne i parken finnes det nemlig et svært akvarium! Bare så synd vi ikke fant det ut tidligere på dagen så den lille også kunne fått sett, men hun sov godt på denne tiden! (æh, hun våknet faktisk, men etter litt mat sovnet hun igjen! :) )

Selv om vi ikke gjorde noe tivoliting så fikk vi oss både sukkerspinn og popcorn så stemningen hadde vi iallfall! Kjekt var det der uansett!

Ingen kommentarer: