torsdag 4. februar 2010

Mote og design!

Jeg kjøper blad etter blad fordi jeg virkelig har fått interesse for mote og design, men likevel blir jeg alltid like skuffet over modellene som blir brukt. Androgyne jenter som jeg aldri kommer til å bli litt lik engang, og jeg kommer aldri til å kle de klærne de går i heller. Som denne kjolen jeg fant hos Gucci som jeg likte innmari godt, men som jeg aldri hadde kledd uansett, tynn eller ikke...Lets face the facts: Jeg er 153cm høy og av den grunn er beina mine korte og også leggene tykkere enn på de som har lengre bein. Så nei, jeg kan ikke gå med kule støvletter, jeg kan ikke gå med haremsbukser. Og ikke har jeg noen definert bakende å vise frem. Jeg kan få tynnere midje, men jeg har store pupper, så ikke noe å gjøre med det heller. Så nei, klærne vil aldri kunne passe meg, men har jeg virkelig et ønske om å se ut som en lang strek uten former??

En kompis av meg var så snill å fortelle meg at han ikke kunne se at jeg hadde lagt på meg noe i det hele tatt, og at jeg isåfall var for tynn tidligere! Sånt er jo herlig å høre da, men hvem er det som snakker sant? Er det rett at gutter/menn heller liker jenter med former enn modelljenter, eller sier de det bare for å være snill med alle som ikke har slik kropp, og hvorfor bruker alle designerene modelljenter når de lager klær?

Og ikke minst, hva i all verden skjer i moteverden for tiden?? Er det mulig å se sånn ut som de bla. gjorde på visningen til Marc by marc jacobsHva skjedde her liksom?? Vill blanding av farger og mønstre. Hadde jeg gått i noe som lignet dette ville jeg virkelig blitt sett rart på, men er en designer så har en lov til alt og alle jubler, men blir det solgt? Selger stilen, eller bare lager de noe for å gjøre det?? Ikke aner jeg, men noe muffens er det uansett!

Men ja, jeg koser meg med bladene mine og jeg koser meg med bildene av designere på nettet, men jeg vet ikke om jeg liker best å være den jeg er eller om jeg heller ønsker å se ut som modellene og kunne kle meg som de...det må jeg tenke litt mer på tror jeg!

1 kommentar:

/RG sa...

Modeller er fine å henge klær på - akkurat som kleshengerene jeg har i kleskapet mitt!
Klart de fleste av oss gutter liker jenter med litt former istedenfor beinrangler - disse jentene som lider av fobien for å falle ned gjennom ristene langs fortauene!
Lykke til med NM!!! ;-)