fredag 26. juni 2009

"The king of pop" er død!

Kl o.30 norsk tid i natt ble det bekreftet at Michael Jackson er død.
Han ble brakt til sykehus i kveld etter at det kl 21.21 ble ringt inn nødmelding fra hans hjem. Stjernen skal da ha vært i koma og det antas at det er hjertestans som førte til hans død.


Michael Jackson ble bare 50 år, men han har levd et rikt liv. Som stor stjerne, og med en personlighet utenom det vanlige, har denne mannen fulgt oss på godt og vondt i alle år. Allerede på 70 tallet startet hans musikkarriere, da i lag med sine søsken i Jackson 5. Etterhvert som han vokste opp begynte han som soloartist og har levert den ene etter den andre slageren! Hvem vil vel ikke for alltid huske sanger som "Bad", "Thriller", "Black or white", "Heal the world" og "You are not alone" (min favoritt") samt mange, mange fler.

Han har alltid vært i media, på godt og vondt, og mange har et ambivalent forhold til mannen, men en ting kan alle være enige i, mannen er genial i sitt musikalske uttykk.

Uansett hva en syns om han, så vil han bli savnet, og verden har mistet en stjerne.

R.I.P1 kommentar:

TorAa sa...

Dette var et fint "minneskript".
Veldig bra gjort;-))

-----

Han døde mest sannsynlig av samme årsak som min eldste sønn - kombinasjon av smertestillende og vanlige rusmidler som "alle" bruker.

Det er det ingen leger som sier noe som helst om.