søndag 15. september 2013

Her er jeg!!

Ja, jeg er virkelig treg på bloggefronten for tiden, nesten litt rart jeg ikke har fått advasel om at bloggen forsvinner om jeg ikke foretar meg noe..

Men ja, unnskyldninger i fleng har jeg, om de er gode og holder vann er en helt annen sak!! Det er nemlig travelt med en liten gutt!! Nå har storsjarmøren min rukket å bli nesten 7 mnd allerede så tiden flyr!! Nå er han blitt så stor at han kan kravle seg avgårde så her må han passes på konstant! Ledninger og andre farlige objekter er favoritten, selvsagt! Utrolig kjekt med en gutt som kan bevege seg, men mer slitsomt for meg å passe på!! Han elsker å stå så mye av dagen går til å holde han så han kan øve på de ferdighetene!! Jeg er utrolig stolt over lille krabaten min!! :) Har laget en egen blogg til han for ikke å fylle helle denne bloggen med hans liv! Jeg er ikke alt for aktiv på den en heller, men flinkere enn her iallfall! :)

Ellers  er jeg blitt student på mine gamle dager!! Jeg har jo tidligere fortalt om at beina mine ikke er fornøyd med arbeidssituasjonen min, så dermed tenkte jeg å benytte anledningen mens jeg allerede er hjemme til å få meg en ordentlig utdanning som beina tåler. Så nå jobber jeg mot å bli helsesekretær gjennom NKI! Denne høsten tar jeg 2. klasse Helseservicefag og til våren skal jeg ta 3. klasse Helsesekretærfag. Jeg har allerede levert inn en del besvarelser og fått meget gode tilbakemeldinger (1x4, 2x5, 2x6) så det lover jo veldig godt! Håper bare jeg får de samme resultatene på selve eksamene!! Det krever en del å skulle studere samtidig som en er hjemme med barn for er ikke gitt at jeg får lese i hverdagen, det blir mest i helgene. Men har nå klart å følge planen sånn noenlunde til nå iallfall!!

Jeg prøver også å være litt kreativ mens jeg er hjemme, men er ikke ofte jeg får tid til det! Har funnet frem igjen symaskinen og blant annet sydd puter t mini sitt soverom!Og ikke nok med det, jeg har også sydd sovepose som mini skal ha utover vinteren!! 


Ja, og så må vi jo ikke forglemme at jeg holder på å strikke mariusgenser til mini da!! Jeg strikker str 2 år sånn at jeg har litt tid på meg!! Har jo ikke strikket masse mønster tidligere så blir en liten utfordring det!! Men går faktisk overraskende bra!! :)

Tenkte jeg skulle være så snill og la dere få ta en liten titt på den nydelige skatten min!! Jeg er evig stolt over gutten min og vanvittig glad for at akkurat han er min!! <3 p="">


Er han ikke vakker?? 

Nei, nå har jeg brukt hele dagen på å bli ferdig med denne blogposten så nå er det på tide å gjøre noe annet, igjen!! Vi sees forhåpentligvis om ikke alt for lenge!! :)

Ingen kommentarer: