lørdag 15. desember 2012

Ferdiggjort 2.etg

 Nå er det ikke mye som gjenstår før 2. etg er innflytningsklar! Strømmen er på og alle dører og vinduer er tette!! Det har tatt sin tid, men jammen meg har det blitt ganske så bra også da!! :)


Badet er innredet med fliser og takvindu samt at jeg har fått meg badekaret som jeg legne har ønsket! Riktignok oppdaget vi plutselig at det mangler propp, men håper at det ikke er for vanskelig å skaffe!


 Soverommet vårt har fått grønne vegger med hvite lister! Her gjestår garderobe delen som pr nå inneholder en masse skrot!


Det jeg gleder meg mest over er soverommet til lillegutt! Han har fått Ole Brumm tapet, blå sidevegger og teppeflis på gulvet. 
 

Selv om det kanskje ikke virker slik ved første øyekast er det en mening med leggingen av gulvet. Det grå er nemlig sti mens det grønne er gress! Så da kan han hoppe rundtomkring avhengig av hvor han vil oppholde seg! Det er godkjent av min niese på 5 år som med en gang tok poenget!! 
 

Trappeoppgangen er også blitt ferdig!! Den fører jo direkte opp til stuen..
 

.. som har fått en spennende kontrastvegg i mørk grå! Spotter i taket er det også blitt!!
 

Andre siden av stuen med utsikt mot balkongen! 

Litt julepynt måtte jeg også ha her oppe syns jeg, siden jeg har så masse av det nede!! 
Så nå gjenstår bare flikking og innredning så er alt gjort og vi kan flytte inn!! Dagene flyr så fort nå frem mot jul så jeg vet ikke hvor masse vi får gjort nå, mne forhåpentligvis haster det ikke så veldig enda!!

5 kommentarer:

Kathrine sa...

Så flott det har blitt! Dere har vært finke! :-)

Siw Aina sa...

Jøss, her har det skjedd ting siden sist jeg var innom. jeg er jo også en blogger som ikke blogger vet du vel. Flyttet bloggen har jeg gjort da, i håp om at det får fart i sakene ;) Når kommer den lille gutten?

Vestlandsjenta! sa...

Hei Siw Aina!! Er en stund siden jeg har sett deg her inne ja!! :-D Har fått m meg at du har flyttet, men desverre ikke fått tid til å følge m på den nye enda.. :| Gutten er ventet i starten av februar så veldig spennende!! :-D

terese sa...

Herrejemini så flott! Du må være den mest nevenyttige personen jeg kjenner, dette hadde aldri i verden jeg fått til :-o

Vestlandsjenta! sa...

Takk for det Therese!! Men har jo ikke gjort alt alene da, kan ikke akkurat påstå det!! Har fått godt med hjelp og kjekt er det!! )