søndag 27. mars 2011

Earth Hour 2011


Man burde vel egentlig skrive et innlegg om dette på forhånd for å minne folk på at det er/var Earth Hour i dag, men så gjorde jeg jo ikke det da..

Poenget med Earth Hour er at "alle i hele verden" skal slå av lyset en time for klima.Her i mitt nærområde kan jeg ikke si at det var så mange som slukket lysene, og jammen meg var det ganske så mange lys inn mot sentrum også (skuffende).

Iallfall slukket jeg lysene, stengte tv og data, og slo til og med av varmen. (får jeg + i boken for innsatsen?)

Så av mangel på underholdning tok jeg med meg kamera på vandring rundt i huset mitt. Jeg hadde jo tent en masse lys, så det var nok av motiver!

En liten samling av lys i gangen min!

På alternativmessen forrige helg kjøpte meg en ny, vakker engel! Hun fikk plass ved siden av den store tyske engelen min! Vakre!!

Denne engelen min er bare virkelig vakker!! Ble jo ganske dramatisk også! :)

Jeg begynte å bli litt sulten etterhvert, så jeg tok meg en tur ut på kjøkkenet!

Der bakte jeg meg en pizzabunn! Istedet for å varme vannet så brukte jeg faktisk lunkent vann fra springen! Hehe!

Helt tilfeldigvis ble bunnen slik da jeg kjevlet ut!

Så var timen over for denne gang, og jeg må ærlig si at det passet ganske bra for nå var pizzaen klar for å bli ferdig! Stekte kyllingkjøttdeig og hadde på ketchup, cherrytomat og vita ost! Etter 15 min i ovnen var det bare å gumle i seg!

Jeg hadde jo tent en hel mengde lys for timen og syns det var såpass koselig at jeg lot det forbli på. Hverken lyset eller varmen er kommet på, men jeg må inrømme at både data og tv har vært på resten av kvelden!

Hvordan tilbragte du Earth Hour??

3 kommentarer:

Tuppen og Lillemor sa...

Tilbragte earth hour med masse sterinlys på stue og kjøkken, mens resten av huset var mørklagt. :o)

Terese sa...

Ai ai, vi glemte det helt! :-( Og så jeg som prøver å være så miljøvennlig ... Men det så skikkelig koselig ut hos deg, flotte bilder! Egentlig en sånn ting man burde gjøre innimellom uansett. :-)

Vestlandsjenta! sa...

Ja, jeg syns det er skikkelig koselig å ha av all "stimulans" og bare være tilstede!! :) Stearinlys er alltid veldig koselig!